72 24 72 72 info@cematech.dk

Vi forbinder dig med resten af verden

Vores fornemmeste opgave er at gøre en forskel for dig i kraft af vores service, kvalitet og dedikerede tilgang til vores arbejde.

Historien bag en af landets førende fiberinstallationsvirksomheder

Christian Enger har mere end 20 års erfaring inden for fiber, og har været med siden starten af fiberudrulningen i Danmark.

I 2006 etablerede Christian Cematech, og målet var at forbedre virksomhedernes digitale adgang til resten af verden og skabe nye og bedre rammer for implementering, installation og service af fiber for både private og offentlige virksomheder og organisationer. Det skulle ske gennem nye og bedre rammer inden for service, implementering og installation af fiber for private og offentlige virksomheder og organisationer.

Det er lykkedes, og i dag har Cematech vækstet med stor hast gennem et team af dedikerede medarbejdere, der har serviceret og ledet fiberinstallationer til hele Danmark til en bred vifte af kunder.

Vi er stolte af vores vækst, og har nu tre Gazelle priser bag os fra henholdsvis 2013, 2021 og 2022, og i dag er vores kunder førende virksomheder i fiber internet, energi, bredbånd, fødevarer, logistik, kommuner og institutioner.

Christian Enger
Direktør og indehaver
Cematech ApS

Vores tilgang til dig som kunde

På baggrund af vores mange års erfaring har vi ofte længerevarende samarbejder med vores kunder. Vi ved, at det også skyldes, at vi altid stræber efter at have så agile løsninger som muligt.

Fx ved arbejde, reparationer eller installationer på anlæg sørger vi for, at drift og nedetid er minimeret, og vores kunder ikke bliver forstyrret. Det kan vi, fordi vi ikke kun er fagpersoner, men også har en forretningsmæssig tilgang til vores arbejde, hvor vi tager ansvar for kundens arbejdsgang, procedurer og forpligtigelser overfor deres slutbruger/kunde.

Med Cematech som partner er du som kunde også sikret et team af teknikere med ekspertise inden for alle former for dataopgaver, herunder fiber, kobber, ombygning, tilføjelse samt nybygning fra bunden.

Korte beslutningsprocesser og arbejdsgange
Vores beslutningsproces og arbejdsgange er altid til revision for at sikre en så kort proces som overhovedet muligt. Fra du træder ind i Cematech med en opgave, til vi er i gang, er vejen kort, og vi er hurtigt i gang med opgaven. Det kan vi, fordi vi trækker på vores årelange erfaring og vores fagteknikere og projektledere, der alle har minimum +5 års erfaring fra branchen og hele tiden udvikler sig gennem videreuddannelse.

Diskretion
En række af vores kunder arbejder med følsomme data og sensitiv vidensdeling. Som kunde hos Cematech kan du være sikker på, at vi prioriterer diskretion og ansvarlighed i forhold til håndtering af disse områder, da flere af vores kunder arbejder med sensitive data og vidensdeling.

Opgaven bliver løst
Vi har en ansvarlig tilgang til vores arbejde, som har ført til anerkendelse fra vores kunder gennem årene. Vi følger opgaverne til dørs, og hvis der opstår udfordringer, involverer vi vores kunder, projektledere, teknikere og eventuelle leverandører i en tæt dialog for at sikre, at opgaven bliver afsluttet med fokus på kundens behov.

Som kunde vil man opleve, at vores teknikere, projektledere og medarbejdere indgår i et samarbejde med jer som jeres ambassadør. Vi strækker os langt for at imødekomme dig som kunde, og vi ønsker at adoptere jeres arbejdsgange for at lave et så lean samarbejde som muligt.

Vi besidder forståelse for forskellige arbejdsgange og kultur, hvilket vi har høstet anerkendelse for hos vores kunder. Kombinationen af dette, samt en stærk faglig ballast, er blandt andet noget af det, vi har skabt vores succes på.

Vi vægter trivsel og samarbejde højt hos Cematech

I vores virksomhed er ingen ansatte blot et nummer i køen. Vi respekterer hinandens faglighed, forskellighed og kompetencer og arbejder intens på at koble dette sammen til en arbejdsplads, der er behagelig, udfordrende og værdifuld at være en del af. Vi værdsætter medarbejdernes input og tager den viden, de kommer med, for at skabe en så lean proces som muligt – både for os selv og vores kunder.

Cematech har indgået overenskomst med TEKNIQ Arbejdsgiverne, og vi arbejder under de respektive retningslinjer herom.

Vores teknikere er uddannet inden for:

 • Elektriker-faget
 • Har specialiseret sig indenfor fiber & netværk
 • Har splidse-certifikat
 • Får løbende efteruddannelse
 • Er professionelle og serviceorienterede

Blandt vores kunder er bl.a.:

 • De største og førende leverandører af fiber internet
 • Energi- og forsyningsselskaber
 • Bredbåndsleverandører
 • Fødevare og logistik virksomheder
 • Kommuner
 • Institutioner
Det er vores teknikeres mangeårige erfaring og viden, der bliver efterspurgt, når opgaverne bliver mere og mere komplekse, og her skiller vi os ud fra de typiske installatører, som måske kun kan løse de basale opgaver efter nogle få dages fiber-kursus

 

Christian Enger, direktør og ejer, Cematech

Kontakt os og find ud af hvordan at vi kan hjælpe dig.

Du kan skrive til os via denne side eller ringe til os på 72 24 72 72

Skriv til os og få kontakt til en af vores dygtige rådgivere, som kan hjælpe dig med at finde den bedste løsning til din virksomhed