72 24 72 72 info@cematech.dk

Vi er din pålidelige samarbejdspartner fra start til slut

Med vores erfarne projektledere ved roret, går vi aldrig på kompromis med kvaliteten af vores arbejde – selv når udfordringerne melder sig. Vi stiller de nødvendige spørgsmål og gennem mange års erfaring kan vi belyse evt. udfordringer i projektet og tilrette det til perfektion.

Vi opretholder altid overblikket i vores interne CRM-system, der garanterer, at vi har styr på opgaven og projektet, og kan håndtere eventuelle uforudsete situationer.

Vi arbejder bl.a med site-surveys samt splidseplaner for at identificere eventuelle mangler i projektet og sikre en struktureret kommunikation, hvor f.eks. billeddokumentation altid er til rådighed for vores kunder på det samlede projekt og de enkelte delprojekter.

Optimering og rådgivning af din fiberløsning

Hos Cematech stræber vi efter at levere mere end bare en simpel teknisk løsning til vores kunder.

Vores teknikere tager opgaven på sig med største muligt ansvar og har blik for forbedringsmuligheder, optimeringspunkter eller de udfordringer, der kan gøre jeres løsning svag eller uholdbar. Vi ønsker at rådgive jer til den mest optimale løsning og sikre, at nødvendig dokumentation på dette bliver indsamlet.

Vores teknikere er eksperter i opsætning og reparation af rackskabe og vil altid bestræbe sig på at sikre, at løsningen, de efterlader, er optimal og sikrer jer den bedst mulige placering i forhold til sikkerhed, service og brug.

Med Cematech går vi op i at levere mere end bare en teknisk løsning – vi ønsker at skabe en partnerrelation, der er baseret på tillid, ekspertise og en dedikation til at levere den bedst mulige løsning til jeres behov.

Vores team – din fordel

Cematech er en mindre organisation, og det bliver vores kunders fordel f.eks, fordi vi kan tilbyde en mere personlig og dermed effektiv service, der baserer sig på tillid og gensidig respekt.

Vi ser det som en styrke, at vi har mulighed for at arbejde så tæt sammen, som vi gør og dermed kan vidensdele med hinanden på daglig basis. Som kunde er du derfor sikret projektledere, der søger muligheder og nye måder at se et projekt på. Dermed kan de, uanset størrelse på projektet, altid kan sparre og rådføre sig med et team af projektledere.
Det betyder også, at vi har en mere agil og fleksibel tilgang til at håndtere projekter og kan levere skræddersyede løsninger, der opfylder deres behov.

Cematech er en agil organisation, der tilbyder en personlig og effektiv service baseret på tillid og gensidig respekt.

Vi tilbyder bl.a.:

 

Projektledelse

  • Planlægning
  • Ledelse af arbejdsgrupper
  • Kommunikation

Teknisk dokumentation

  • Splidseplaner
  • Netværks-opsætninger
  • Tilladelser

Billede dokumentation

  • Indendørs
  • Udendørs
  • Upload til jeres system, så I har overblik

Kontakt os og find ud af hvordan at vi kan hjælpe dig.

Du kan skrive til os via denne side eller ringe til os på 72 24 72 72

Skriv til os og få kontakt til en af vores dygtige rådgivere, som kan hjælpe dig med at finde den bedste løsning til din virksomhed