72 24 72 72 info@cematech.dk

Vi er den foretrukne samarbejdspartner inden for FTTH-løsninger

Totalløsninger inden for fiber til hjemmet – vi løfter hele opgaven

Vi ved, at hastighed, pålidelighed og stabilitet er afgørende faktorer, når det kommer til internetforbindelse. Vi ved også, at du som selskab eller virksomhed har forpligtelser overfor slutbrugeren, der er afgørende for, at du leverer på dine aftaler.

Derfor tager vi os tid til at forstå dit behov som kunde hos os, og tilbyder skræddersyede FTTH-løsninger, der opfylder de krav og forventninger, du har.

Vores avancerede teknologi og ekspertise sikrer, at vi kan udføre vores samarbejdspartneres skræddersyet FTTH-løsninger, der tager hensyn til unikke behov og forpligtigelser overfor fx slutbruger.

I tæt samarbejde med landets teleoperatører løfter Cematech opgaven og kan også stå for fx gravning og nedgravning af fiber, hvis ønsket.

FTTH Ekspertteam og specialister

Vores ekspertteam af teknikere har års erfaring inden for installation og vedligeholdelse af FTTH-netværk, og vi bruger udelukkende de mest avancerede værktøjer og teknologier til at sikre den bedste kvalitet af arbejdet.

Vi sørger for, at alle installationer udføres med den højeste kvalitet og omhu, og vi sørger for, at vores kunder forstår alt, hvad de har brug for at vide om deres nye FTTH-forbindelse. Fra start til slut sikrer vi, at vores kunder får den bedst mulige oplevelse med vores FTTH-løsning.

One stop solutions på FTTH-løsninger

Udover installation og vedligeholdelse af FTTH-netværk tilbyder vi også en række tilføjelsesprodukter og –tjenester, såsom Wi-Fi-routere, blæsning af fiber, nedgravning og generelt gravearbejde.

Du behøver derfor ikke entrere med andre leverandører på opgaven, hvilket sikrer bedst muligt overblik for dig, og hurtig og effektiv udførsel. Er der opgaver, der kræver andre specialister, end vi kan tilbyde, sørger vores team af projektledere for at inddrage de rigtige parter – uden at projektet belastes yderligere.

Vi tilbyder:

  • Rådgivning inden for FTTH
  • Blæsning af fiber
  • Projektstyring
  • Varsling af kunder
  • Installation af fiber
  • Måling og fejlsøgning
  • Kvalitetskontrol og dokumentation
  • Nedgravning og gravearbejde

Kontakt os og find ud af hvordan at vi kan hjælpe dig.

Du kan skrive til os via denne side eller ringe til os på 72 24 72 72

Skriv til os og få kontakt til en af vores dygtige rådgivere, som kan hjælpe dig med at finde den bedste løsning til din virksomhed